пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

Зворушливі іграшки для гарного настрою від американської майстрині Robin Andreae

 


На сьогодні іграшки з войлоку набирають усе більшої популярності серед поціновувачів гарних й оригінальних творчих робіт. Уже немає значення, із якої саме країни майстриня чи майстер. Адже шанувальники його творчості, які з нетерпінням чекають, коли в інтернет-просторі з’явиться чергова робота, можуть бути з різних куточків світу.

Саме так трапилося з творчістю майстрині з Каліфорнії Robin Andreae: створені нею кілька сотень іграшок знайшли собі нових хазяїв у різних країнах світу.

Саме виготовлення методом сухого валяння іграшкових тварин і птахів допомогло майстрині поєднати кілька своїх захоплень. Наприклад, їй подобається спостерігати за природою та втілювати свої враження у творчість.



А ще, їй подобається сам матеріал: шерсть – екологічна, а дрібні деталі вона виготовляє з полімерної глини. До того ж, мисткиня стверджує, що її заворожує диво: під час роботи м’яка шерсть набуває подоби чогось середнього між матеріалом і скульптурою, що тримає форму.


На сторінці майстрині у Фейсбук: https://www.facebook.com/robin.j.andreae можна дізнатися більше про її роботи й захоплення.


Приємного перегляду робіт Robin Andreae та гарного дня, друзі!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар