четвер, 7 грудня 2017 р.

Зимові коти, котики, котиська у картинах художників світу (частина 2)

Persis Clayton Weirs США, Ловці сніжинок

Amy Rosenberg, США
Зима вже не просто поруч. Вона рішуче, хай і з перемінним успіхом (інколи, якщо вірити синоптичним прогнозам, дуже перемінним) крокує планетою. Докрокувалась вже до другої п’ятниці. 


 Lucie Bilodeau, Канада
Ольга Кваша, Україна. Зимові свята

Стрічки у соцмережах пістрявіють малюнками й фото зимових гір, засніженого лісу чи просто гарних поодиноких сніжинок. Думаю, що так дехто, а допомогою Інтернет-магії, намагається приманити зиму офф-лайн. Тільки я це вам по секрету повідомляю. Так що, тсс, нікому!
Timothy Easton, Великобританія 


Bernard Oberdick, Німеччина
 
А що зараз п’ятниця, то котиків у всіх їхніх різновидах не набагато менше ніж сніжної краси.
Vicky Mount, Великобританія

А я… Що я? Ніколи не претендувала на оригінальність. А ще в мене є чудове виправдання: ще минулого тижня обіцяла довиставляти кілька кото-малюнків на зимовому фоні. Тож зараз демонструю не просто любов до гарних малюнків із ну дуже різноманітними котиками в зимових декораціях, а виконую обіцянку.  Це вже – геть інша справа.
Debby Cook, Великобританія

Цього разу до підбірки увійшли малюнки художниць і художників з України, Англії, Німеччини, Канади та США. Настільки різні, наскільки можуть бути різними малюнки, поєднані однією темою. 
Ольга Кваша, Україна, Засніжений провулок

Об’єднують їх хіба дві речі: любов до котів і киць, якою митці із задоволенням діляться з глядачами. І передчуття, що відчувається на кожній картині: передчуття свята, казки, дива, волі – передчуття якоїсь важливої зміни. Під цим лозунгом, урешті, й проходить останній місяць року – він же перший місяць зими.
Susan Herbert Великобританія
Тетяна Поповиченко, Україна 

Приємного перегляду малюнків, друзі! Гарного завершення робочого тижня й чудових вихідних!

Suellen Ross, США

 
Ann Mortimer, Великобританія
Ann Mortimer, Великобританія

Немає коментарів:

Дописати коментар