неділя, 4 жовтня 2020 р.

Чудові й... смачні картини: фуд-арт від нідерландської майстрині De Meal Prepper

 


Дехто з користувачів інтернету стверджує, що фуд-арт – то не мистецтво, бо воно, мовляв, мало від початку суто утилітарне призначення, та й зараз серед тих, хто займається цим видом творчості, не всім властивий гарний смак.




Я дотримуюсь думки, що кожен має право на власну точку зору. Тож проходжу повз такі відгуки в інтернеті, не нагадуючи, що всі види мистецтв у сиву давнину мали утилітарне призначення.



І що серед представників будь-якого мистецького напрямку (і не лише мистецького) є справжні фахівці своєї справи з чудовим смаком, і є ті, хто поки що досить далекий від досконалості. Просто мені більш приємно милуватися робота представників першої категорії, тож, зазвичай, я про них і веду мову.



От, скажімо, майстриня з Нідерландів, яка обрала творчий псевдонім De Meal Prepper упевнено набирає все більшої популярності в інтернет-просторі. Вона докладає усіх зусиль, щоб її роботи були створені не лише з корисних продуктів, але й оформлені так творчо, щоб обов’язкова запам’ятатися глядачам.



На її інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/demealprepper/ представлені страви, оформлені у вигляді тварин і птахів, відомих особистостей і казкових персонажів.



Приємного перегляду робіт De Meal Prepper і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар