субота, 3 жовтня 2020 р.

Кулькова ручка замість пензля: незвичайна техніка робіт португальського художника Samuel Silva

 





Дехто із шанувальників творчості сучасного португальського художника Samuel Silva проголошує його «художником № 1 серед тих, хто малює кульковими ручками».


Сміливе твердження, хоча б тому, що в кожного– свої уподобання, а саме кулькові ручки як інструменти досить часто на сьогодні використовують митці з різних країн. Однак можна зрозуміти захват тих, хто ладен віддати йому «пальму першості».

Усе ж, вміння вправлятися з кульковим ручками, а не пензлями потребує або особливого навчання, або ж довгих годин, днів, тижнів практики. А якщо врахувати, що Samuel Silva не має художньої освіти, то залишається схилити голову перед цілеспрямованістю талановитого аматора.


Що цікаво, малювати художник почав у віці двох роки й, схоже, і сьогодні творчість приваблює його не менше ніж у дитинстві. При цьому він працює адвокатом, а малюванню присвячує вільний час.

Можливо, через це нові його роботи з’являються не так часто в інтернет-просторі. При цьому вони щоразу настільки деталізовані й кольори та їхні відтінки так майстерно підібрані, що ілюстрації викликають щирий захват у глядачів.


Більше про творчість митця можна дізнатися на його сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/VianaArts/

Приємного перегляду робіт Samuel Silva та гарного дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар