понеділок, 10 серпня 2020 р.

Дивовижні й прекрасні ботанічні акварелі від художниці з Індонезії Eunike Nugroho






«Та посидь хоч мить на одному місці! Ось тобі олівці, намалюй щось. Та хоч квіточку. Глянь-но, яка гарна квітка!». Вам доводилось чути таку пропозицію від втомлених батьків до їхніх дуже активних і цікавих малюків?



Хтозна, раптом ви спостерігали в ту мить початок майбутньої кар’єри митця. Принаймні так, чи майже так, трапилося з індонезійської художницею-ілюстраторкою Eunike Nugroho. Малювати вона почала саме в дитинстві. І родичі всіляко заохочували те малювання, щоб втримати на місці непосидюче дівча.


Та навряд чи хтось замислювався, що вона захоче продовжити створювати ілюстрації вже в дорослому віці. До речі, квітка на початку допису згадувався невипадково: саме квіти, здебільшого екзотичні, – основна тема її малюнки.


Eunike Nugroho дуже відповідально підходить до створення ілюстрацій: вона спершу детально вивчає «об’єкт» майбутньої роботи, потім робить замальовки у скетчбуці, а вже наостанок – переносить зображення на папір. Пори цьому намагається відтворити всі деталі й переходи кольорів.



Сподіваюся, що всім любителям квітів сподобаються роботи Eunike Nugroho. Гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар