субота, 8 серпня 2020 р.

Дивовижні й прекрасні ляльки в стилі фентезі від канадської мисткині Martha Boers







Для того, щоб створювати такі дивовижні ляльки, потрібно не лише добре володіти технікою ліплення з полімерної глини, а також мати роками відточений досвід швацтва й роботи з різними тканинами.



Не завадить ще й детально ознайомитись із історією костюму та міфологією. А ще – любити ляльки, насолоджуватись процесом їхнього створення й самою думкою про те, що робиш справді дивовижні речі.



Усе це характерно для мисткині з Канади, що народилась у Нідерландах, Martha Boers. Її ляльок – дивовижних красунь, зодягнених у фентезі чи історичні костюми – добре знають у товаристві любителів іграшок із полімерної глини.



А сам шлях до успіху зайняв у майстри роки, як не десятиріччя, адже виготовляти іграшки власноруч Martha Boers прагнула ще з дитинства. Чудово, що родина підтримала її в цьому прагненні.




У результаті після років навчання й творчого пошуку: спершу вона шила іграшки з тканини, а потім надала перевагу полімерній глині – майстриня знайшла свій власний творчий шлях. А її ляльки зачаровують увагою авторки до деталей, красою облич і вбрання, вмінням передати характер іграшки тощо.




Приємного перегляду робіт Martha Boers, друзі. та гарного вам дня!









Немає коментарів:

Дописати коментар