субота, 1 серпня 2020 р.

Літо в приморському містечку в картинах англійського художника Graham Berry




Цього року далеко не всі зможуть втрапити на відпочинок до моря. На жаль, не лише ті, хто не полюбляє морський відпочинок, але й ті, хто любить купання й загорання на пляжі, однак через цілком об’єктивні причини змушені відмовитись від подорожей і такого відпочинку.



Звісно, милування навіть справді гарними картинами, присвяченими морським пейзажам і життю приморських містечок не може замінити подорожі. Однак, сподіваюся, їм під силу поліпшити настрій.



Сучасний англійський художник Graham Berry у своїй творчості віддає перевагу роботі з аквареллю. Хоча сам художник підкреслює, що кожне звертання до акварельної техніки – то своєрідний виклик навіть для досвідченого майстра.



Однак він найбільше цінує в мистецтві змогу передавати гру світла й тіней, динамічну зміну форми й кольорів, а для цілком підходять акварельні фарби. Тож коли робота здається самому художнику вдалою, то він отримує справжнє задоволення.



А щодо тематики робіт, то Graham Berry найбільше подобається зображати людей, які займаються повсякденними справами.




Не диво, що в нього багато робіт присвяченого життю в приморському місті. При цьому його картини не «пригладжені»: тут зображені прекрасні у своїй природності люди, буденні краєвиди й речі. І при погляді на ці роботи багато шанувальників творчості митця із задоволенням згадують про свій власний відпочинок.


Приємного перегляду робіт Graham Berry і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар