четвер, 30 липня 2020 р.

Котомалюнки для гарного настрою від японського художника Kentaro Nishino




Молодий японський художник Kentaro Nishino в 2003 році закінчив Художню академію у Сан-Франциско й після цього зробив вибір на користь цифрового мистецтва.


Митець відомий своїми теплими зворушили малюнками. Де зображені милі пухнасті звірі, часто – з малюками. Автор майстерно вміє зробити так. аби простий загалом сюжет викликав щиру усмішку й замилування.

А ще цікаво, як у прості малюнки він майстерно вписує ледь помітний фантастично-казковий елемент – такий собі привіт для уважних глядачів.


Звісно, у Kentaro Nishino нема художньої спеціалізації, як буває у деяких художників. Він не обмежується лише зображенням котиків: на його роботах – і птахи, і милі білочки-зайчики,і хижаки. Щоправда. часто-густо тигри й гепарди зі своїми малюками виглядають так само зворушливо, як і коти.



Однак серед його шанувальників чимало тих, хто із задоволенням розглядає саме його ілюстрації котів і кошенят. На цих малюнках майстерно змішані стилістика аніме, зворушливість і цілком реальні пози та вирази мордочок. Тобто видно. що в митця є досвід спілкування з домашніми улюбленцями.



Приємного перегляду робіт Kentaro Nishino та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар