середу, 22 липня 2020 р.

Прекрасні реалістичні птахи від англійської майстрині Lucy: живопис голкою





Ця історія почалася з рішення сучасної англійської майстрині Lucy трохи урізноманітнити своє життя. Купую набори з вишивки за номерами як своєрідну арт-терапію, вона й гадки не мала, що цим змінить своє життя.



Ні, вишивати й малювати вона вміла давно, бо навчалася в університеті сучасним ремеслам. Однак двічі поспіль стала мамою, коли їй було близько 20 років. Потім, коли діти пішли до школи, влаштувалася асистентом вчителя. Ще й домашні клопоти на додачу – часу на творчість не вистачало.



У віці 30 років вона народила третю дитину й відчула класичні симптоми післяродової депресії, серед іншого її гнітило одноманіття життя. Тож вишивка стала лише засобом, аби трохи його урізноманітнити.



Але поступово прийшло розуміння, що вишивання, а швидше такий різновид, як «живопис ниткою» для Lucy став чимось більшим ніж забавою і навіть приємним способом провести час і підбадьорити себе.


Вона не повернулася на посаду асистента вчителя, а присвятила себе творчості. Теми її робіт – різні породи птахів. Майстриня докладає чимало зусиль, підбираючи найтонші відтінки ниток, аби передати красу оперення та його структуру.


Чи не тому птахи на роботах Lucy виглядають такими прекрасними й справжніми? Сподіваюся, друзі, що роботи майстрині сподобаються і вам. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар