понеділок, 27 липня 2020 р.

На захист краси світу: незвичайні роботи австралійського фотомитця Eben McCrimmon




На сьогодні митці з різних куточків світу все більше уваги приділяють у творчості проблемам довкілля. При цьому часто талант розкривається саме в тому, що актуальна тема, до якої зверталося багато інших творчих особистостей, розкривається по-новому, із незвичного ракурсу.


Зокрема, австралійській фотограф Eben McCrimmon стривожений тим, що на землі зникають усе нові види тварин і птахів. На його думку, це відбувається, зокрема. й через те, що людство вважає себе вінцем творіння, ставить у центр всесвіту.



На його фотороботах поєднуються зображення тварин і людей. При цьому автор підкреслює, що більше уваги він приділяє саме тваринам. Він грає з масштабами так, що більшу частину фото займали фігури тварин, а люди видавалися як не цятками, то маленькими й беззахисними фігурками.




Бо, врешті, люди, недбало ставлячись до природи, на його думку, шкодять самі собі. Насправді вони саме беззахисні перед глобальними процесами. І чудово, що сьогодні вони почали замислюватися над цим актуальним питанням.




А також – все більше сил приділяти тому, аби виправити помилки й зберегти чудовий і прекрасний світ довкола.



Приємного перегляду робіт Eben McCrimmon і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар