вівторок, 14 липня 2020 р.

Живе каміння - дивовижні картини від італійської майстрині Ernestina Gallina




Інколи митцю, аби збагнути, у чому його дар, варто відправитися на інший край світу. Хоча, звісно, бувають варіанти, коли для цього й з дому виходити нема потреби.



Але для сучасної італійської майстрині Ernestina Gallina справедливим виявилось перше твердження. Ще дитиною вона разом із батьками побувала в Кенії. І там враження від краси природи було настільки велике, що дівчина почала розписувати каміння, перетворюючи його на місцевих тварин – левів, слонів і бегемотів.



Однак після повернення додому виявилось, що італйське каміння за формою так само виразне і з нього теж можна створити чудових тварин. І що не обов’язково зображення мають бути екзотичними, аби зацікавити публіку.



Інколи коти й пси, намальовані на камені не менш цікаві й зворушливі. А ще, коли майстриня вже здобула досвід, то почала створювати композиції зі своїх робіт, зображати не лише тварин, але й людські фігури й цілі сценки з казок.




І хоча сама Ernestina Gallina говорить, що у своєму проєкті «Живе каміння» вона, найперше, виходить із форми й «характеру» каменя. Однак треба ати неймовірну фантазію, аби побачити у звичайному для інших камені цілий захопливий сюжет.



На сьогодні у таланту Ernestina Gallina багато шанувальників і послідовників у різних країнах світу. Сподіваюся, друзі, що й вам її творчість сподобається. Гарного дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар