понеділок, 20 липня 2020 р.

Залізні звіри, птахи і міфічні істоти від британського митця Alan Williams






Моє знайомство з творчістю сучасного британського митця Alan Williams почалося з того, що я побачила в інтернеті дивовижно прекрасного металевого дракона.



Що гугл знає все, то таки перебільшення, але після кількох нехитрих маніпуляцій я встановила, що скульптор із Брайтона із металу, а часто – і з брухту робить дивовижні й прекрасні роботи.



Серед його скульптур – на диво реалістичні й виразні тварини, птахи, риби й восьминоги, а ще – міфічні істоти. Останні теж виглядають так, що віриш: цілком вірогідно, що дракони могли б мати і такий вигляд.




Якщо вгледітись у його роботи, то можна побачити, що Alan Williams використовує шестірні, ключі, інші цілком буденні речі, які стають частинами реалізації складного мистецького задуму й на диво органічно доповнюють картину.


За словами самого митця, перші свої творчі роботи він створив ще у дитинстві, користуючись зламаними іграшками й клеєм. Що ж, з того часу він пройшов чималий шлях, сповнений невтомною роботою, знахідками й здобутками.


На сьогодні він має чимало творчих нагород, провів кілька успішних персональних виставок, його прихильники мешкають у різних країнах світу.



Сподіваюся, друзі, що й вам сподобаються роботи Alan Williams. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар