четвер, 23 липня 2020 р.

Коти і дзеркала в роботах американської художниці Karen Zuk Rosenblatt






«Якщо в людині є творча іскра, то вона завжди знайде, у що втілитись. Просто не варто дати їй остаточно згаснути», – у цьому переконана сучасна американська художниця Karen Zuk Rosenblatt.



Про справедливість цієї тези свідчить, зокрема, її власний досвід. Свого часу вона виступала на сцені як піаністка й займалася викладанням музики. На жаль, синдром напруженого пальця увірвав її музичну кар’єру.



Однак вона вирішила не розлучатися з мистецтвом остаточно. Тим більше. що на цьому шляху її підтримав батько – професійний ілюстратор. У результаті на сьогодні й сама художниця вже має чимало здобутків у мистецькому плані й багато шанувальників своєї творчості.



Зокрема, серед її робіт, здебільшого присвячених зображенню тварин, виділяють серію із котами. Сама Karen Zuk Rosenblatt стверджує, що коти надихають її своєю красою, таємничістю й прихильністю.



Хоча вона працює у реалістичній манері, серед робіт мисткині чимало тих, які демонструють несподіваний погляд на звичні речі. Скажімо. вона полюбляє обігрувати зображення у дзеркалах, часто – не у звичайних, а у кривих чи зі збільшувальним ефектом.


Більше про її творчість можна дізнатися на сторінці: https://pixels.com/profiles/karen-rosenblatt



Приємного перегляду робіт Karen Zuk Rosenblatt і гарного вам дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар