вівторок, 21 липня 2020 р.

Дивовижні й прекрасні квіти й птахи у творчості американської художниці Robin Maria Pedrero





Художники з усього світу надихаються красою квітів на неймовірні й прекрасні картини. Дехто з них при цьому намагається якнайточніше відтворити усі відтінки кольорів і форм природи. Дехто ж на перше місце виводить свої враження від краси природи, намагається поділитися з глядачами саме цими своїми відчуттями.


Саме до останньої когорти належить американська художниця Robin Maria Pedrero. Її емоції лягають на полотно яскравими чи приглушеними мазками, інколи квіти видаються дуже пізнаваними, інколи – абстрактно-казковими.



А ще, на багатьох її полотнах можна зустріти зображення птахів: від темних, що особливо контрастують із фантастичними спалахами чи пастельними тонами квітів. Скрізь це – важлива частина композиції, що надає світу пташок і квітів особливої завершеності.



На рахунку художниці – багато персональних виставок, почесних нагород, перемог у конкурсах. Вона – члени спілки художників-пастелістів Америки, у 2012 році їй присудили звання кращої художниці Флориди.




Та головне не це, а те, що кількість шанувальників її творчості з різних країн світу постійно зростає. За роботами улюбленої мисткині вони слідкують на її сайті: https://www.robinmariapedrero.com




Приємного перегляду робіт Robin Maria Pedrero, друзі! Гарного натхненного дня вам.





Немає коментарів:

Дописати коментар