пʼятницю, 10 липня 2020 р.

Прекрасні й солодкі малюнки від угорської майстрині Judit Czinkné Poór





Сьогодні у світі вистачає смачного, принаймні,у більшість частині того світу. І це – чудово. Однак і створює додаткові складнощі для майстрів-кондитерів: зараз не так просто зацікавити покупців звичайними, хай і смачними пряниками.



Це – одна із причин того, що фуд-арт у кондитерській справі набуває все більше популярності. І все більше майстрів показують себе справжніми митцями під час прикрашання їхнього товару.




От, скажімо, сучасна угорська майстриня з м. Айка – Judit Czinkné Poór – власниця кондитерської крамниці «Mezesmanna» («Медяна манна»), що спеціалізується на виготовленні пряників за індивідуальним замовленням.



Говорити про її творчість почали відносно недавно – із 2016 року але за цей час вона стрімко набуває все більшої популярності. На сьогодні на її інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/mezesmanna/ більш ніж 55 тисяч підпищиків.




Багатьох із них заворожує й те, що мисткиня часто демонструє кілька етапів перетворення звичайних, хай і смачних смаколиків на витвори мистецтва. Завдяки унікальній авторській методиці, вона виготовляє авторські пряники, що вдало імітують вишивку з квітковими мотивами.



Та майстриня не обмежується однією темою: серед її прекрасних їстівних робіт – зображення зворушливих і дуже симпатичних кошенят і цуценят, малюнки дівчаток, виконані в казковій манері, тощо. Тож кожен глядач зможе знайти на її сторінці розписані пряники на свій смак.


Приємного перегляду робіт Judit Czinkné Poór і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар