неділю, 26 липня 2020 р.

Чудові акварелі американського художника Lian Quan Zhen




Інколи, аби зрозуміти, для чого ти прийшов у цей світ, варто переїхати на інший край світу, почати все спочатку, освоїти нову професію (а то й не одну) і не боятися почати творити не в зовсім юному віці.


Так, це не універсальний рецепт. Аж ніяк. І вже точно – не надто оригінальне твердження. Та я зараз не по оригінальність, а про історію людини, у якої це спроба змінити життя завершилася більш ніж успішно.



Художник-аквареліст Lian Quan Zhen народився в Китаї, однак його вважають американським митцем. До речі, як на мене, цілком справедливо. Бо хоча малювати він любив і прагнув із дитинства, однак пішов навчатися на лікаря. З успіхом закінчив медичний університет і навіть пропрацював кілька років сімейним лікарем.

Але 1985 році він кардинально змінив своє життя, переїхавши до Сполучених Штатів Америки. Звісно, аби підтвердити там диплом лікаря, потрібно було б докласти багато зусиль. Однак і шлях, який обрав Lian Quan Zhen був аж ніяк не легшим.


Він у новій країні отримав дві вищі освіти: художню й архітекторську. Шлях до успіху в новій сфері був нелегким. І чудово. Що в нього вистачило сил, наполегливості, врешті, віри у себе та в свої здібності, аби будувати кар’єру художника.


Бо як показав час, він мав рацію. На сьогодні Lian Quan Zhen – відомий митець. Його виставки проходили в США, Китаї та в Гонконгу. 


Крім того, він викладає основи акварельного живопису. А ще – випускає книги, присвячені акварельній техніці, існує й покроковий курс у форматі відео для охочих почати опановувати цю цікаву й багату на можливості. однак не таку вже й легку для виконання техніку.



Приємного перегляду робіт Lian Quan Zhen і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар