суботу, 11 липня 2020 р.

Пригоди малого дракончика Drogo в роботах художників Manik і Ratan (Бангладеш)






Інколи творчим особистостям хочеться завести якогось екзотичного домашнього улюбленця. Бо, по-перше, це – весело й незвичайно, а по-друге, яким же чудовим джерелом натхнення стануть його витівки й милі риси вдачі (чи не дуже милі, як пощастить).



Однак із цим буває непросто, особливо якщо той улюбленець – майбутня муза – вже й геть екзотичний. Саме це й трапилося з Manik і Ratan – братами-близнюками з Бангладеш. Вони – художники-аніматори й графічні дизайнери. Тож і до пошуку тварини для дому поставилися творчо й вирішили, що їм вкрай необхідний кишеньковий дракончик.




Та навіть в Бангладеш, де вистачає екзотичної фауни, дракона, ще й потрібних параметрів, не знайдеш отак легко. Художники не розгубилися й вирішили, що власний дракон у них таки буде. Однак – на інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/maniknratan/




Ось так з’явився на світ дракончик на ім’я Drogo, у якого на сьогодні чимало шанувальників у всьому світі. Та й як встояти перед легендарним створінням, яке, насправді, виявляється найбільше любить цукор та печиво, а ще – іграшки-кульки? І боїться фена та степлера (хоча б я теж не зраділа появі поруч степлера на 4 лапах, якому я чимось не подобаюсь), а може. не боїться, а виявляє обережність.




А ще, Drogo любить приймати ранкову ванну у кухлику з кавою, гратися з м’ячем та вдавати із себе супергероя, подорожувати глобусом й спати просто в долоні когось із господарів. Що й казати, на легендарного велетенського крилатого хижака він аж ніяк не скидається. Але хіба його люблять за це?





Приємного перегляду малюнків із пригодами Drogo й гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар