неділю, 5 липня 2020 р.

Яскраве, смачне й позитивне печиво від американської майстрині Katrina Moon






Настільки ви любите печиво? Навіть якщо для вас це – улюблений смаколик, навряд чи ви захоплюєтесь ним настільки, як сучасна майстриня з Каліфорнії (США) Katrina Moon.




Саме любов до печива, а швидше до його конкретного різновиду – макарон – спонукала її до освоєння кулінарних висот. А коли смаколики почали вдаватися так, що й уявити більшу смакоту вона й ті, кого майстриня пригощала, не могли, настав новий етап.




Мисткиня вирішила, що її улюблене печиво має бути не лише смачним, але й естетично оформленим. У результаті, зберігши яскраві кольори, як-то і личить французькому за походження десерту макарон, вона почала працювати над формою.



А десь рік назад завела інстаграм-сторінку: https://www.instagram.com/sugardevotion/, присвячену її творчості. І незвичайні – кумедні й часто зворушливі – й смачні печива все більше почали набирати популярності.




І не диво: кожен може знайти собі тут фігурки на свій смак – медвежата, лінивці, котики, сови, пірати, мілкі-мауси, єдинороги… І всі – однаково симпатичні.




Приємного перегляду робіт Katrina Moon, гарного настрою і чудового дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар