пʼятницю, 3 липня 2020 р.

Веселкова радість паперових робіт американсько-японської майстрині Jewel Kawataki





Дуже часто майстри орігамі при створенні своїх робіт роблять ставку на чистоту ліній і пластичність паперу, яка дозволяє створювати незвичайні й прекрасні форми.



Колір у цьому випадку – цікавий компонент задачі, який може підкреслити головну ідею роботи. Інколи барвам відводять роль смислового чи візуального акценту. Але бувають випадки, коли саме колір стає визначальною рисою при створенні композицій із паперу.




Саме останній підхід характерний для творчості майстрині американсько-японського походження Jewel Kawataki. Сама мисткиня зізнається, що поєднання кольорів і отримані в результаті виражальні засоби, цікавили її з дитинства.



На сьогодні її роботи, розміщені на інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/jewel.kawataki/ , набувають усе більше популярності серед інтернет-користувачів.



Свого часу мою увагу привернули оригінальні композиції, у яких майстерно поєднані живі і створені нею паперові квіти. Однак не менш цікаві геометричні композиції, де виразність і багатогранність досягається за рахунок не лише форми, але й кольору, паперові журавлики тощо. Тож кожен може знайти серед її орігамі щось на свій смак.


Приємного перегляду робіт Jewel Kawataki, друзі. Гарного дня й чудового настрою!





Немає коментарів:

Дописати коментар