понеділок, 30 січня 2017 р.

Світлий зимовий настрій на фоні фінського краєвиду


Здавалося б, навіщо розмовляти про зимовий настрій із людьми, у яких за вікном і так "мінус", та ще й неслабкий такий "мінус", якщо бути чесними? А ще вітер, ожеледиця, купа одягу та бажання швидше опинитися вдома ледь не відразу після того, як встигнеш вистромитит ніс за поріг.
У соцмережах усе частіше з'являються прохання-звернення до Світоустрою, аби зима миттєво щезла, паоступившись поза планом місцем сестричці-весні. Дописувачі при цьому чудово розуміють, що Світоустрій, на щастя, за тисячоліття звик відмахуватись від глобальних бажань людських мурашок, тож просять дива із чистим сумлінням. Це я з власного досвіду кажу.
І саме в такий час варто поглянути на переконливі докази тих, хто зиму щиро любить і засвдячує цій порі року чудовими малюнками.
Ось, наприклад, фінська художниця Inge Löök (Інге Льоок). Вона дуже любить малювати казкови створінь серед засніжених краєвидів.
Ми обов'язково трохи згодом поверемося до її творчості, бо вона - дуже радісна, світла й позитивна, а вже її цикл про щасливих бабусьок не підійме настрій хіба що ідейному мізантропу.
А поки що - гарного вам настрою, друзі! І хай погода буде зимовою, але більш лагідною, такою, аби спонукала до погулянок та милування довколишнім світом!

Немає коментарів:

Дописати коментар