середа, 19 червня 2019 р.

Щасливе дитинство в бронзових скульптурах американської майстрині Angela Mia De La Vega





Роботи цієї майстрині заворожують багатьох глядачів. При їхньому описі часто лунають такі терміни, як «енергетика робіт», «внутрішнє сяйво», «як живі».



Так якщо навіть не вживати дещо містично забарвлені епітети, все одно важно не погодитись, що роботи  Angela Mia De La Vega заворожують. При першому ж погляді на ці бронзові фігури відчувається не лише те, що скульпторка – дуже талановита особистість, але й те, що вона – чудова людина, яка любить життя й тих, хто поруч.



Серед її моделей немає відомих особистостей. Та, однак, багато колекціонерів, підприємств і установ, як у Сполучених штатах Америки, так і за їхніми межами. І це при тому, що вона не обирає для створення образів із бронзи зображень відомих особистостей чи карколомні сюжети. Основна тема її творчості – дитинство.


А моделями для цих робіт стають діти Angela Mia De La Vega. Саме постійна зміна їхніх індивідуальностей під час зростання стає поштовхом для початку чергової гарячкової роботи – аби вхопити позу, вираз обличчя, промовистий рух.


 А потів настає час «обробки»: майстриня не прагне до портретної схожості, хоч і приділяє значну увагу деталям вона створює образ дитинства. Але всі обличчя її скульптур живі й прекрасні у своїй виразності й щирості.



Angela Mia De La Vega – учасниця й постійна переможниця численних престижних виставок. Вона – обраний член Національної спілки скульпторів, член Master Signature серед американських жінок-художниць. Її назвали Живим майстром на престижному міжнародному рівні ARC (Art Renewal Center). Серед її найвідоміших нагород – Best in Show й Best 3D Work від AWA та The Award Award від Музею ARC. Та найбільше вона цінує щире захоплення її роботами глядачів.




Приємного перегляду робіт Angela Mia De La Vega, друзі, та гарного вам дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар