неділя, 9 червня 2019 р.

Зворушливі та кумедні акварельні сови від польської художниці Magdalena Zolnierowicz





Котам важко скласти конкуренцію за кількістю лайків. Котам до цього байдуже. Чи вони вдало маскуються. Інші домашні й не дуже улюбленці теж не знають, що в соцмережах усім найбільше подобаються саме коти. І добре, що не знають.



Але якби знали і вирішили скласти власний рейтинг, то серед топів, недобре позираючи на котів, що зручно влаштувались на першому місці, були б сови. Здебільшого, мальовані. Хоча якщо гарні фото, де вони вивертають шию під неймовірними кутами… Гаразд, давайте вважати, що й на фото сови нічогеньки таки. Майже як котики.




От, скажімо, сучасна польська художниця Magdalena Zolnierowicz почала малювати сів. Дуже різних – від цілком достовірних до казкових, які б викликали неабияке здивування в науковців, що досліджують цих чудових птахів «наживо».




Сама мисткиня стверджувала. Що тоді ці малювальні вправи мали терапевтичне значення – непростий період, не надто сонячний настрій, прагнення створити свято власноруч – ось чому перші її малюнки були неймовірно яскравих птахів. А совоньки скидалися на дивовижних казкових птахів.




Та Magdalena Zolnierowicz своїм творчих проектом не лише поліпшила собі настрій, але й подарувала трохи радості багатьом інтернет-користувачам, яким теж подобаються сови.




Приємного перегляду робіт мисткині і гарного настрою, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар