вівторок, 11 червня 2019 р.

Незвичайні металеві скульптури французького майстра Edouard Martinet


Зменш кількість сміття у світі – почни займатися творчістю! Звісно, жарт у мене вийшов не дуже смішний,щиро визнаю. І навіть ті митці, які займаються екотворчістю, за їхніми ж словами, навряд чи б схвалили такий слоган.



Хоча б тому, що свідомість і бажання зробити світ кращим – то чудово. Але ж іще існує і талант, і прагнення творити, і багато інших, не менш важливих для створення дивовижних і чудових робіт складників.



От, скажімо, сучасний французький митець Edouard Martinet чимало часу витрачає на здобуття потрібного йому для творчості матеріалу – металевих деталей й автомобільних запчастин, часто беручи їх на звалищах чи на розпродажах.



У результаті ж з’являються невеликі – від 2 до 30 см – дуже деталізовані скульптури комах, птахів, риб, ракоподібних тощо. Сам митець стверджує, що починає створювати чергову роботу з того, що обирає найбільш відповідну для неї форму з «колекції» деталей. При цьому він прагне скріплювати їх бовтами, аби уникнути зварки й не модифікувати частини, а максимально використовувати свої знахідки, складаючи» скульптури.



Більше про творчість Edouard Martinet можна дізнатися на його сторінці: http://www.edouardmartinet.fr


Приємного перегляду робіт митця й гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар