понеділок, 17 червня 2019 р.

Неймовірні картини з клаптиків тканини від талановитої української майстрині Людмили Кривенко





Інколи навіть талановитій мисткитні на пошук «свого» виду творчості потрібен час. Але коли настає та сама мить осяяння: та це ж моє! Це в мене точно вийде! Яке ж диво! – то звичний світ – і так щедрий на творчість і красу – змінюється назавжди.



Саме так трапилося із чудовою майстринею з Кропивницька (Україна) Людмилою Кривенко. З раннього віку вона захоплювалась творчістю – вишивка, шитво, плетіння з ниток та із соломи. Аж поки у 2008 році не спробувала саме «свій» творчий метод.



Їй трапилася до рук книжка  Мак Кормик Гордон Меггі «Шитво з клаптиків». У результаті Людмила Кривенко відкрила для себе світ печворка. Хоча у її випадку швидше варто казати про художній квілт – авторські картини із клаптиків тканини.



Теми її робіт  дуже різноманітні – від натюрмортів до пейзажів. Зустрічаються зображення людей і тварин. Об’єднують їх лише яскрава святкова палітра й український колорит.



На сьогодні у творчому доробку Людмили Кривенко більше 200 робіт. Її картини – переможці всеукраїнських і міжнародних конкурсів, багато з них знаходяться у приватних колекціях любителів мистецтва.



Приємного перегляду робіт митскині й гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар