субота, 8 червня 2019 р.

Мініатюрні диво-птахи з паперу від індійських майстрів Vaishali і Nayan





Природа – найвигадливіший митець. Тож її створіння цілком можуть стати джерелом натхнення для майстрів із різноманітних куточків світу. І навіть так, опосередковано, приносити радість численним глядачам.




Скажімо, творчий дует майстрів з Індії Vaishali і Nayan спеціалізується на роботі з паперовими мініатюрами. Серед іншого, вони зацікавилися можливостями за допомогою паперу передати стрімкість лету й пластику різноманітних порід птахів різних порід. А ще, відтінити різноманітні, інколи прекрасні в яскравості й несподіваному поєднанні кольорів забарвлення їхнього оперення.





Так, два роки тому виник незвичайний челендж: митці вирішили впродовж року створити 365 фігурок птахів. І варто відзначити, що Vaishali і Nayan впоралися з поставленим завданням. Більше того, часто-густовони створювали не просто пташину фігурку, а цілу групку з кількох фігурок, які ніби відтворюють цілу історію, взаємодіючи між собою.




Показувати усі підсумки роботи – то надто багато матеріалу для одного посту. Тож давайте обмежимось близько двома десятками світлин із зображеннями їхніх робіт. Хочу відзначити, що це – вибір за моїм смаком, можливо, комусь сподобалось би щось інше.




Та в будь-якому разі варто відзначити фантазію авторів та їхню увагу до деталей і прагнення створити пізнавані образи найрізноманітніших птахів.



Приємного перегляду робіт Vaishali і Nayan і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар