неділя, 2 червня 2019 р.

Велетенські чарівні квіти з паперу від датської мисткині Marianne Eriksen-Scott Hansen






У світі чимало майстрів і майстринь, які спеціалізуються на виготовлені квітів із паперу. Звісно, сюди можна віднести й тих, хто поставив цей процес на промисловий потік й одна квітка ніяк не відрізняється від десяти таких. Якщо й привертає увагу, то хіба тим, що не пластикова, бо квітів-поробок із пластика куди більше.



Але можна перетворити таке виробництво не лише на хобі й творчість, але й на стиль життя. Як-от трапилось із датською художницею по паперу, як вона сама визначає свою творчість Marianne Eriksen-Scott Hansen.



Вона – арт-дизайнер, а серед клієнтів, яких приваблюють її роботи, зокрема гігантські квіти, такі відомі бренди, як Georg Jensen та Levi Strauss. І не диво, бо серед її квітів нема двох однакових, а кожен букет справляє справді казкове враження.




Для того, аби створити потрібну форму, художниця бере 50-60 шарів паперу різних кольорів, накладає їх за потреби один на одного і «залишки» обрізає,формуючи потрібну форму від пелюсток до стебла.



Більш детально ознайомитися з її творчістю можна на інстаграм-сторінці мисткині: https://www.instagram.com/marianneeriksenscotthansen/



Приємного перегляду робіт Marianne Eriksen-Scott Hansen і гарного дня, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар