четвер, 27 червня 2019 р.

Неймовірні роботи, вирізьблені з листя, від іспанського митця Lorenzo Duran




Завжди цікаво глянути, як древні техніки, завдяки доступності інформації в інтернет-просторі, починають жити новим життям у сьогоденні. Особливо якщо їх використовують молоді майстри з інших країн, а не тих, де вони були винайдені. І при цьому привносять у свої роботи щось зовсім нове й несподівано характерне.



Так сталося, наприклад, із сучасним іспанським митцем Lorenzo Duran. Він зацікавився технікою вирізання із листя дерев. Його надихнули традиційні роботи японських і китайських майстрів. Але, звісно, сучасний художник привніс у творчість власний погляд.



У результаті ми можемо милуватися тендітною і недовговічною красою пейзажів, портретів, геометричних композицій, які обмежуються лише розміром «полотна», але аж ніяк не талантом автора. Кожна його робота – унікальна. Тож поціновувачі його творчості із цікавістю чекають на все нові роботи майстра.



Звісно, Lorenzo Duran – не єдиний сучасний митець, якого приваблює робота з таким нелегким і характерним матеріалом, як сухе листя. Але для його творчості характерні не лише талант, але й своєрідність і дуже впізнаваний почерк.


Приємного перегляду робіт митця й гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар