субота, 22 червня 2019 р.

Яскраві фарби щасливого світу української художниці Ольги Дарчук




Літо щедре на яскраві барви й на неймовірніші і від того не менш прекрасні поєднання фарб. Ми любимо цю фантастичну пору року ще й за це. Та це – звичайні глядачі. А в митців – свої стосунки із літнім світлом і кольорами.



На щастя, в декого з моїх улюблених художників думка про літо теж дуже висока. Вони намагаються якнайдосконаліше відобразити усі відтінки цієї дивовижної пори року. Скажімо, якщо йдеться про сучасну українську художницю Ольгу Дарчук, яка народилася в Кривому розі. А зараз мешкає в Києві.


Хоча, звісно, справа не лише в принадах літа, а у світогляді самої мисткині. Її картини завжди яскраві, про яку б пору оку не йшлося, із динамічними лініями й радістю, яка стоїть за кожною роботою.


Перший свій пейзаж Ольга Дарчук написала в п’ять років, а в шість уже відвідувала студію зображального мистецтва, потім здобула вищу освіту за мистецьким же профілем. І, найголовніше, зараз вона не лише пише картини, але й дарує радість від можливості творити іншим. 


У Києві в 2007 році на базі галереї «Раритет Арт» відкрила першу в Києві школу живопису для дорослих. В арт-клубі «Планета щастя» також навчала живопису як дітей, так і дорослих. А з 2014 року створила художню майстерню «Світ яскравих фарб».


Її роботи – призери численних виставок. Вони зберігаються в приватних колекціях України, країн Європи та Америки. Глядачі цінують їхню яскраву радісну палітру й світлий настрій.


Приємного перегляду робіт Ольги Дарчук і гарного літнього дня. друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар