четвер, 10 вересня 2020 р.

Дивовижні пригоди котячої родини в ілюстраціях корейського художника Grace J

 


Вереснева п’ятниця, дуже сподіваюся, що сонячна, по-осінньому гарна й приємна для всіх. А де п’ятниця, там, за традицією, й котомалюнки.


Цього разу – дуже ніжні й водночас із гумором, саме те. що потрібно, аби підняти настрій після напруженого й плідного робочого тижня й водночас підбадьоритись перед вихідними.


Думаю, що казкові роботи корейського ілюстратора Grace J про незвичайну котячу родину цілком для цього підійдуть. Чому родина незвичайна навіть для казки?



Бо ж не часто зустрінеш розповідь про те, як тигр опікується відразу кількома котиськами, а вони щиро люблять його і я зустрічала згадки в перекладах написів до малюнків цього художника про «дядечка-тигра».



Історії, звісно, дещо наївні, але дуже світлі, можуть розчулити, а можуть бути сповнені гумором і поліпшити настрій.



Серед моїх улюблених – про те, як рудий котисько заздрив іншим, бо в них є дім і тигр, який їх захищає і любить. А він – самотній. Звісно, все закінчилося добре і в котячій родині стало на одного звірика більше.


А є кумедні – про те, як тигрі коти разом дивились страшне кіно, по те. як тигр мужньо забрався на древо, де коти спорудили дерев’яний будинок, трохи замалий для такого гостя й про інші пригоди.


Більше робіт майстра можна побачити на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/illustrator_grace_j/?fbclid=IwAR06xJK0gPfoui4YjpVXDlFL0ihg7YgkVMMPX9Rq_PRxb2FcAZb6bW4TxzQ


Приємного перегляду іюсрацій Grace J і гарного вам дня, друзі!

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар