Інколи їжа буває настільки прекрасною, що стає неважливою, яка вона на смак. Звісно, розумію, що це твердження не безпристрасне. Тож додам, що це – суто моя точка зору.
Скажімо, сама думка про желейний
торт у мене захвату не викликає. Але коли я бачу зображення робіт майстрині Siew Boon із Сіднея (бренд Jelly Alchemy),то не стримую захопленого зітхання.
Щоправда, хай торти Siew Boon і можуть слугувати справжньою окрасою святкового столу, виникає
питання: а чи не шкода знищувати таку красу. розбираючи її на шматочки?
Тим більше, що вона займається
своєю кулінарною творчістю вже кілька років. І якщо спершу, здебільшого, виготовляла
композиції із желейних квітів, то зараз її торти прикрашають і рибки в ставках,
і птахи, .і ще багато прекрасного.
Немає коментарів:
Дописати коментар