неділя, 27 вересня 2020 р.

Малі дракони, фенікси, єдинороги та всі-всі-всі у дитячому бестіарії від митця з Індонезії Rudy Siswanto

 

Розповідь про творчість сучасного художника Індонезії Rudy Siswanto – це черговий приклад того, як творча робота породжує незвичайне, однак цілком логічно пов’язане з нею хобі.


За спеціалізацією митець – splash-художник Riot Games, він має зображати різноманітних чудовиськ і взагалі міфичних істот. І робить це натхненно й переконливо.



А у вільний час теж малює чудовиськ. Однак із зовсім незвичайної точки зору. Уже кілька років він створює проєкт «Дитячий бестіарій».


Зазвичай, у фентезі-серіалах, книгах та комп’ютерних іграх усіляких міфічних істот зображають уже дорослими й небезпечними. Однак, якщо навіть не брати до увагу, що не завжди вони починають битву першими, інколи варто замислитись: а чи завжди вони були такими великими й войовничими?



Тож художник зображає чудовиськ маленькими, наївними, добрими, такими, що довіряють світу й потребують захисту рідних. А через це й їхні дорослі родичі вже не виглядають лише небезпечними: вони на цих малюнках – турботливі батьки, які люблять свою малечу.


Більше робіт Rudy Siswanto можна побачити на його сайті: https://www.artstation.com/crutz


Гарного дня й чудового настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар