суботу, 12 вересня 2020 р.

Неймовірні птахи з квітів і листя від майстрині Hannah Bullen-Ryner

 



Прекрасні роботи сучасної мисткині з Америки Hannah Bullen-Ryner недовговічні. Ледь дмухне вітер, і дбайливо викладені з трави, квітів, гілочок і пір’я птахи розвіються.


Однак саме заняття лендартом є для неї джерелом сил: вона мати двох чарівних дівчаток-близнючок. І заняття творчістю для неї водночас відпочинок, накопичення сил і своєрідна медитація.


Майстриня зазначає, що це – її спосіб відчути свою близькість із планетою Землею, її тваринним і рослинним світом. Вона переймається майбутнім природи, нагадує людям, наскільки прекрасні й водночас беззахисні живі створіння, а отже, й про відповідальність людства перед ними.



Вона не зриває квіти й листя, а збирає ті, які вже обірвав вітер. До того ж, свідомо обирає створювати свої квітково-рослинні малюнки в саду, під дубом, а не в кімнаті. Для неї ота тендітність її робіт – важлива не менш ніж їх красота.


На сайті мисткині https://hannahbullenphotogra.wixsite.com/hannahbullen-ryner-l?fbclid=IwAR14Zlo73WNcDhwKQHXzgwH2EvocAO8mWb-JN4lDw-vlBbMWTrovdEXKg7Y можна дізнатися більше про її творчість.


Приємного перегляду робіт Hannah Bullen-Ryner і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар