середу, 30 вересня 2020 р.

Прекрасні й смачні картини від майстрині з Бельгії Sarah Lescrauwaet-Beach

 


Хтось любить готувати, хтось ставиться до цього як до набридливого, але необхідного заняття, хтось уникає, перебиваючись напівфабрикатами. А дехто перетворює процес приготування їжі на справжнє мистецтво.


От скажімо, сучасна бельгійська мисткиня Sarah Lescrauwaet-Beach турбується про те, щоб її рідні мали на столі не лише корисну, але й казково оформлену їжу.



«Казкову» – то часто-густо в прямому сенсі: із фруктів й інших складників веганського харчування вона викладає зображення відомих мультперсонажів, тварин і птахів.



Зізнатися, мені б було трохи шкода їсти таку красу. Тим більше, розуміючи, скільки часу й сил потрібно, аби приготувати такі страви.


Хоча, певно, «рятувала» б думка про те, що така краса недовговічна й призначена саме для того, щоб перетворити сніданок чи вечерю на маленьке свято для всієї родини.

І що такою красою можна поділитися з іншими, хоча б за допомогою інтернету. Що мисткня, до речі, й робить на своїй інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/edible_food_art_for_kids/



Приємного перегляду робіт Sarah Lescrauwaet-Beach і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар