вівторок, 1 вересня 2020 р.

Симпатичні й зворушливі звірі-помпони від японської майстрині Tsubasa Kuroda





Певно, багато хто в дитинстві вчився робити з помпона пухнасте біле або жовте курча. Здавалося б, мила й нескладна, саме дитяча забавка.


Підіймає настрій, сприяє, на думку дорослих, розвитку дрібної моторики, не вимагає наявності якихось рідкісних матеріалів. Чудово ж! Однак саме через таке ставлення не так просто розгледіти тут потенціал для серйозного хобі.


Японська майстриня Tsubasa Kuroda перетворила виготовлення із помпонів тварин на справжнісіньке як не мистецтво, так прикладну індустрію (й дуже симпатичну, до речі). У неї є навіть книги, рідною й англійською мовою, присвячені тому. як краще виготовляти такі іграшки.



А почалося все майже випадково: випускниця Токійського університету мистецтва й музики, отримавши художню освіту. певний ас працювала продавчинею в магазині товарів для творчості. У результаті спробувала нову мистецьку техніку.


Й та техніка виявилась настільки «її», що стало початком нового хобі, а те хобі поступово переросло у серйозне захоплення, у якого знайшлося багато послідовників.


Сподіваюся, друзі, що милі й симпатичні іграшки Tsubasa Kuroda сподобаються й вам і підіймуть настрій. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар