вівторок, 6 квітня 2021 р.

Дивовижний плетений акваріум від італійської мисткині Lindadi

 

Загальносвітовий карантин вплинув на творчі особистості дуже по-різному: хто увесь вільний час присвячує творчості, хтось відклав проєкти на кращі часи. А хтось із майстрів вирішив спробувати зробити щось нове, користуючись вільним часом й обмеженим чотирьома стінами простором.



Саме до таких належить італійська майстриня Lindadi із Le Creazioni Di Lindadi, яка й до цього багато часу приділяла плетінню, вирішила розбавити самотність і зв’язати собі… акваріум.



Хоча насправді, звісно, все трішки не так: великий прозорий акваріум у мисткині був. Чверть століття у ньому жили рибки. Однак після загибелі її чоловіка життя майстрині видавалося їй порожнім. Так само спустошеним стояв акваріум.



Й ось, втомившись самотністю, майстриня обрала найяскравіші нитки і почала в'язати – водорості, карали, мушлі з перлинами, малих восьминогів і кольорових рибок. У результаті у неї вийшов різнобарвний і дуже позитивний морський краєвид, який мисткиня із задоволенням демонструє глядачам.

Більше про її роботу можна дізнатися на сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/lindadiCreations Тут майстриня викладає інколи й відео з You-tube, у який йдеться про історію створення її робіт та показується етапи роботи.


Приємного перегляду робіт італійської мисткині Lindadi та гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар