неділю, 18 квітня 2021 р.

Кумедні й зворушливі смаколики від фуд-майстрині з Тайваню Peaceful Pax

 


Існує думка, що лікарі добре знають, як правильно харчуватися. І, що головне, не лише радять це своїм пацієнтам, але й самі суворо дотримуються всіх вимог здорового харчування.

Чи так це? Певно, однозначної відповіді на це питання немає. Однак можу точно сказати, що й серед лікарів є ті, хто прагне, аби їжа була не лише корисною. І навіть не тільки смачною на додачу, але й… гарною та незвичайною.

Більше того, серед них є ті, хто перетворив небуденне оформлення їжі на справжнє мистецтво. Це можна сміливо твердити, скажімо, в тому випадку, коли йдеться про лікарку з Бангкока (Тайланд), яка добре відома в інстаграмі під пседонімом Peaceful Pax.

Як розповідає сама фуд-художниця, одного разу вона вирішила приготувати а обід щось незвичайне. Потім, коли смаколик видався їй милим (чи то як кажуть зараз «кавайним»), вона виставила зображення незвичайного обіду на інстаграм-сторінці. І серед її підписників знайшлося чимало тих, хто вирішив підтримати мисткиню лайками і добрими коментарями.


Ніхто, й сама майстриня, не здогадувалися, до чого це може призвести. Фуд-арт перетворився на захопливе хобі для майстрині. А в її інстаграм-сторінки: https://www.instagram.com/peaceloving_pax/ вже більше 127 тисяч шанувальників.


Вони які з нетерпінням чекають на нові світлини незвичайних страв, стверджуючи, що в них від споглядання милих героїв мультфільмів підіймається настрій.


Приємного перегляду робіт Peaceful Pax і гарного дня, друзі!




 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар