вівторок, 13 квітня 2021 р.

Мальовничі картини з квіткових пелюсток і листя від канадського майстра Raku Inoue

 


Квіти – дивовижно прекрасні й до щемного ефемерні й недовговічні створіння природи. Тож коли черговий митець бере їх за основу своєю роботи, залишається радіти, що в наш час існують фотографія й власне інтернет-простір.


Інакше інколи було б шкода, що винахідливі й талановиті роботи проіснуть недовго й згинуть без сліду, А так усі охочі зможуть насолоидтися їхнім зображенням у віртуальному просторі.

Так чи приблизно так можна схарактеризувати роботи канадського митця японського походження Raku Inoue, який на сьогодні присвятив себе створення складних багатошарових фігур тварин, птахів і риб й інших мешканців морських глибин.



Що цікаво, цей майстер дуже різноплановий – він спробував себе, й дуже успішно, в різних творчих проєктах: у різних техніках малювання, виготовлення фігурок із полімерної глини, цифровій фотографії тощо. Але зараз він надає перевагу створенню яскравих різнобарвних картин із природних матеріалів: пелюсток квітів, травиці, гілочок тощо.

До речі, захоплення цифровим фото допомагає майстру якнайоригінальніше й переконливіше представити роботи численним шанувальникам свого таланту. Кожна з них – досить оригінальна, зі своїм настроєм, так що добре запам’ятовується і часто викликає в глядачів позитивні емоції.


Більше про творчість митця можна дізнатися на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/reikan_creations/



Приємного перегляду робіт канадського майстра Raku Inoue і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар