четвер, 1 квітня 2021 р.

Акварельні малюнки зворушливих кошенят і розкішних котів від художника з Тайланда Chatchawarn Ruksa

 



Весна поступово наближається до середини, тож вона майже вчасно згадала про основні ознаки цієї пор року й навіть робить спробу їм відповідати.


Тож, сподіваюся, вона забезпечує і гарний настрій усім. І що цей настрій стає ще кращим від того, що на дворі – п’ятниця.

А де п’ятниця, там, за неписаними, однак усім відомими правилами інтернет-простору, – час викладати малюнки чи фотографії котиків.


А що сьогодні справді весняний настрій, то я шукала твори якогось художника, який зображає котів й обрав для цього, бажано акварельну техніку.

Нічого не можу подіяти із собою: мені завжди здавалося, що акварель – то дуже «весняна» зображальна техніка. Вона чудово відображає не лише усі переходи відтінків у їх напівпрозорості, але й створює особливий, мінливий, настрій від споглядання картинки, зафіксованої на папері.

Саме таких весняно-акварельних котиків створює сучасний художник із Тайланда Chatchawarn Ruksa. А ще, його котиська, кішки й кошенята дуже милі. Від одного погляду на них починають усміхатися навіть ті, кого нещодавно розсердили власні цілком реальні домашні улюбленці чи не тільки вони.

Звісно. ці малюнки саме й створені для того, щоб викликати замилування й розчулення. Однак відвідини інстаграм-сторінки художника: https://www.instagram.com/chatchawarnruksa/ цілком може сприяти гарному настрою і бажанню «зайвий» раз попестити своїх котів.


Приємного перегляду робіт художника Chatchawarn Ruksa та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар