середу, 31 березня 2021 р.

Мініатюрні світи поруч із нами: проєкт фотографа з Угорщини Péter Csákvári

 


Щодня у всьому світі розпочинається багато цікавих творчих проєктів. Чимало з них знаходять в інтернет-просторі «своїх» глядачів.

Деякі, хоч і менше, на жаль, продовжують існувати й розвиватися після того, як мине хвиля найпершого успіху. А ще менше тих, які митці розвивають роками.

На щастя, угорський фотограф-мінімаліст Péter Csákvári прикипів до свого проєкту «Tiny Wasteland» душе. Від його початку збігло вже кілька років, світ побачило близько 200 світлин.


А митець знову й знову знаходить, що сказати про свій власний світ. Адже «Tiny Wasteland» – то цілий всесвіт крихітних людей, які живуть, працюють, відпочивають, кохають і сваряться потрапляють у халепи й рятують світ зовсім поруч із нами, «звичайними», людьми.


Особливо цікаво, що лаштунками для цього міні-світу є буденні речі. Важко стримати усмішку, коли бачиш, як герої його робіт займаються важливими і нелегкими справами: надувають родзинки у великі виноградини, мандрують пустелею з чіпсів чи катаються на санчатах на шматках пирога, притрушеного «снігом»-цукром.


Більше про незвичайний проєкт, що дозволяє глянути під новим кутом на звичайні буденні речі, можна дізнатися на сторінці фотомайстра в інстаграм: https://www.instagram.com/tinywasteland/


Приємного перегляду робіт Péter Csákvári та гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар