неділю, 7 березня 2021 р.

Квіткова краса фейшн-ілюстрацій від художниці із Сінгапуру Grace Ciao

 


Квіти – завжди вагома й прекрасна складова життя. На початку весни вони не лише прикрашають життя, але й нагадують нам про напівзабуті за зиму сонячні кольори життя.


Тому цього дня милуватимемося квітами, а ще, захоплюватимемося талантом мисткині та її вмінню побачити ніби буденні речі під незвичним кутом зору.


Молода дизайнерка із Сінгапуру Grace Ciao робить дивовижні фейшн-ілюстрації, які залишають у глядачів відчуття невагомості, краси, ситильності й ніжності такого вбрання.


Це досягається не лише за рахунок кольорів чи крою, але й художніх засобів: художниця не вдається до можливостей олівців, крейди чи фарб. Ні, її «інструменти» – то пелюстки квітів.

І саме пелюстки троянд, лілей, магнолій, орхідей та багатьох інших прекрасних рослин стають в її умілих руках частинами зображень дивовижного дизайнерського вбрання.

Таким чином вона не лише створює незвичайні малюнки вбрання, але й передає у своїх роботах дивовижний – легкий і світлий – настрій. Саме за це її ілюстрації цінують численні підписники сторінки художниці: https://www.instagram.com/graceciao/



Приємного перегляду робіт Grace Ciao та гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар