вівторок, 30 березня 2021 р.

"Вітамінки гарного настрою": яскраві й позитивні валяні іграшки від латвійської майстрині Linda Brike

 


Інколи можна почути, що яскраві кольори в творчості різних митців особливо привертають увагу під час зимової негоди. Такі собі «візуальні вітамінки», які надають сил і підтримують під глядачів і вберігають від поганого настрою, викликаного сірими кольорами за вікном.


Однак, як на мене, яскраві сонячні кольори та приємні дрібнички, що викликають щирі усмішки, завжди доречні – за будь-якої погоди. Й моя думка точно не унікальна.

Це – одна з причин, чому творчість сучасної латвійської мисткиня Linda Brike користується популярністю серед любителів саморобних іграшок далеко поза межами її рідної країни.

Коли більш ніж десять років тому мисткиня спробувала взятися за валяння з шерсті, вона й не підозрювала, що хенд-мейд із захоплення перетвориться на стиль життя.

Усе більше підписників слідкує за її сторінкою в інстаграм: https://www.instagram.com/lindabrike/



Її фолоувери із зацікавленням чекають на все нові роботи майстрині – пташок, здебільшого різноманітних папужок, хоча й далеко не тільки їх, та різноманітних звірят. Бо майстрині подобається створювати дуже різноманітні іграшки, й кожен із любителів іграшок зможе знайти серед її робіт щось на свій смак.


Приємного перегляду робіт Linda Brike, друзі, та гарного вам дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар