четвер, 25 березня 2021 р.

Жодного дня без кота: стоденний творчий челлендж від американської художниці Emily Paquin

 


В інтернеті можна знайти якщо не все потрібне, однак дуже багато корисних і вже точно цікавих речей. Скажімо, тут багато малюків і фотографій котів – на будь-який смак.



Тож аби авторка чи автор, який вирішив обрати для себе жанр «котоживопису» виділився серед інших художників, він має придумати щось незвичне.

Або ж запустити челендж у прагненні вдосконалити свої творчі вміння та вкинути виклик самому собі. У результаті, до речі, успішне втілення цього челенджу в життя може додатково принести й популярність.


Саме такі трапилось із американською студенткою Emily Paquin, яка студіює ілюстрацію й анімацію в Університеті штату Массачусетс (США). Вона вирішила упродовж ста днів поспіль викладати на своїй сторінці в інстаграм малюнки котів.


У результаті багато шанувальників зображень котиків із задоволенням слідкували за сторінкою: https://www.instagram.com/catwheezie/




Вражає не лише наполегливість і талановитість дівчини, але й її вміння знаходити цікаві сюжети, вміння «присмачити» гумором буденну ситуацію, а також справжня любов до котів і знання їхньою поведінки.

Приємного перегляду робіт Emily Paquin і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар