середу, 24 березня 2021 р.

Затишні миті буденного щастя в ілюстраціях художника із США Pascal Campion

 

Зазвичай, людям подобаються яскраві екзотичні ілюстрації, які зображають далекі країни чи неймовірні пригоди. Вони ніби розсувають рамки буднів, дозволяють відпочити й покращують настрій.

А чи аж так потрібно для гарного настрою розсувати рамки буднів? А може, варто піти іншими шляхом і пошукати красу саме в щоденному бутті?


Є митці, які поділять саме цю точку зору. І до їх когорти належить сучасний американський ілюстратор із французьким корінням Pascal Campion. Разом зі своєю коханою дружиною та трьома дітьми він мешкає у Сан-Франциско. І саме родинне життя підказує йому все нові вдалі сюжети для творчості.

Справа в тому, що його світлі, ледь наївні й такі світлі ілюстрації видаються зрозумілими та близькими глядачам з різних куточків світу. Прості й звичні сюжети так легко приміряти на себе зовсім різним людям.


Тут і будні та свята родини з трьома малими дітьми, і затишні вечори та веселі будні закоханих, і тихі ранки й замріяні ночі тих, хто надає перевагу самотності та присутності улюблених домашніх тварин поруч.


Біьше робіт митця, на будь-який смак, ви зможете знайти на сайті: https://gallerypascal.com/


Приємного перегляду робіт Pascal Campion і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар