Формально, дуже формально, роботи сучасної мисткині Michelle Nguyen (м. Мельбург, Австралія) належать до фуд-арта. Охочі можуть навіть спробувати скуштувати їх на зуб.
Це якщо здогадаються, що перед
ними – не живі квіти і що вони виготовлені не з паперу, тканини чи інших
більш-менш звичних матеріалів, а із цукру.
На сьогодні виготовлення
цукрових квітів із прикрашання кондитерських виробів перетворилося на окремий,
привабливий для багатьох вид мистецтва.
А витвори цієї мисткині
справедливо вважаються одними з найкращих для багатьох шанувальників із різних
країн. Тут і поєднання кольорів, і до дрібниць продуманий дизайн, і вміння
передати тонку невагомість і тендітність пелюсток. І, звісно, відчуття, що
майстриня сама отримує неабияке задоволення від того, що створює таку красу.
Не дарма ж її сторінка в
інстаграм: https://www.instagram.com/michellessweetblossom/
користується такою популярністю серед тих, кого захоплюють квіти, а також –
вміння створювати прекрасні й незвичайні речі власноруч.
Приємного перегляду робіт Michelle Nguyen і гарного вам дня, друзі!
Немає коментарів:
Дописати коментар