середу, 10 березня 2021 р.

Солодкі квіти, створені для захоплення: дивовижні роботи австралійської майстрині Michelle Nguyen

 

Формально, дуже формально, роботи сучасної мисткині Michelle Nguyen (м. Мельбург, Австралія) належать до фуд-арта. Охочі можуть навіть спробувати скуштувати їх на зуб.


Це якщо здогадаються, що перед ними – не живі квіти і що вони виготовлені не з паперу, тканини чи інших більш-менш звичних матеріалів, а із цукру.

На сьогодні виготовлення цукрових квітів із прикрашання кондитерських виробів перетворилося на окремий, привабливий для багатьох вид мистецтва.

А витвори цієї мисткині справедливо вважаються одними з найкращих для багатьох шанувальників із різних країн. Тут і поєднання кольорів, і до дрібниць продуманий дизайн, і вміння передати тонку невагомість і тендітність пелюсток. І, звісно, відчуття, що майстриня сама отримує неабияке задоволення від того, що створює таку красу.


Не дарма ж її сторінка в інстаграм: https://www.instagram.com/michellessweetblossom/ користується такою популярністю серед тих, кого захоплюють квіти, а також – вміння створювати прекрасні й незвичайні речі власноруч.


Приємного перегляду робіт Michelle Nguyen і гарного вам дня, друзі!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар