пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

Симпатичні й кумедні акварельні сови від польської художниці Magdalena Żołnierowicz

 


Одного ясного й сонячного чи, навпаки, сумно-дощового дня у вас може виникнути бажання намалювати сову. Бо раптом вам видасться, що це – неважко, чи що сови таки ж милі, як і котики, принаймні, на малюнках, чи що до цього моменту у вашому житті було замало сов.

Не так важливо, врешті, чим це бажання буде вмотивоване. Тут треба зважати на інше: чи вмієте й хочете ви малювати, чи маєте під рукою олівці, акварельні чи інші фарби тощо? І чи готові ви до наслідків, якщо на попередні питання відповіли «так»?

Ні, це не залякування, бо чого б ті наслідки мали бути поганими? От, скажімо, у польської ілюстраторки й графічної дизайнерки Magdalena Żołnierowicz із намальованими совами трапилася цікава, однак дуже позитивна історія.




Одного ясного чи, навпаки, дощового дня… Ну, ви зрозуміли, так? Відтоді мисткиня втратила лік совам, якими зобразила аквареллю. Вона сама зізнається, що варто одному малюнку з’явитися з під її пензлика на папері, у неї виникає наступна «сово-ідея».

Якщо що, то художниця зовсім не скаржиться: я не даремно вище порівняла намальованих сов із намальованими ж котиками. Вони часто виникають схоже почуття розчулення й замилування.



Тож принти її малюнків часто друкують на футболках, торбинках і наплічниках, чохлах для мобільних тощо… А на її сторінці у Фейсбуку https://www.facebook.com/magdalenazolnierowiczillustration/ , де мисткиня часто викладає нові роботи, шанувальники таланту стежать за все новими малюнками.

Приємного перегляду робіт польської художниці Magdalena Żołnierowicz і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар