понеділок, 15 лютого 2021 р.

Керамічні домівки для фей від німецької майстрині Antje Rosemann

 


Якби феї, із примхи, на які так щедрі не лише люди, а й фейрі, вирішили раптом завітати з казкового світу до буденного, їм би довелося клопотатись про багато прозаїчних речей.

От, скажімо, про житло, яке має підходити за розміром і водночас бути затишним і зручним для казкових істот, що звикли пурхати з квітки на квітку чи танцювати на місячному промінні.

І цілком можливо, що, аби тим казкових гостям трапились на очі роботи сучасної німецької майстрині Antje Rosemann, то квартирне питання було б для них вирішене.

Мисткиня з глини й гіпсу виготовляє невеличкі будиночки у казковому стилі. І хоча це, насамперед, – підсвічники, однак, як на мене, їхнє призначення не лише слугувати місцем для підтримки свічки. Найголовніше, що, завдяки ним, створюється відчуття свята, казкової і прекрасної таємниці навіть у буденній обстановці.

Що цікаво, попри невеличкі розміри, ці роботи дуже індивідуальні й із добре продуманими деталями. Серед них є ті, де «живуть» крихітні любителі квітів чи фантастичних тварин, будівлі, прикрашені до Різдва чи Гелловіна, із табличками з назвами чи прізвищами власників тощо. Тож кожен глядач зможе знайти серед цих робіт щось собі до душі.

Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/honiglicht/




Приємного перегляду робіт Antje Rosemann і гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар