Від початку вона слугувала лише
й виключно для прикрашання бенкетних столів королівської родини. Та поступово
ця техніка набирала все більшої популярності, а на сьогодні карвінг перетворився
й на досить популярне ремесло, і на засіб привернення туристів, і на атрибут
місцевого нового року.
Більше того, ним зацікавилися
митці з інших країн. Скажімо, японська фуд-художниця Tomoko Sato у 2004 році завітала на Таїланд, аби відточити свої технічні навички у
різьбленні на овочах і фруктах.
Вона постійно вдосконалює свою
майстерність, проводить майстер-класи для всіх охочих та ділиться світлинами
своїм мистецьких витворів на сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/tomoko_sato_/
Приємного перегляду робіт мисткині Tomoko Sato і гарного дня, друзі!
Немає коментарів:
Дописати коментар