неділю, 28 лютого 2021 р.

Дивовижні й прекрасні пташки в кавовому арті японської майстрині Ku-san

 




Латте-арт набуває все більшої популярності в різних куточках світу. Певно, улюблений напій багатьох стає ще смачнішим від  оригінального й гарного оформлення.

Не є в цьому випадку винятком і Японія. Все більше барист із її кав’ярень демонструють мистецтво розпису кави (гаразд, уточню – молочної пінки, та хіьа це принципово?). Серед їхніх робіт можна знайти дивовижний фуд-арт, присвячений найрізноманітнішим темам – від зображень аніме-персонажів до копій відомих творів мистецтва чи пейзажів.

Але творчість японської майстрині Ku-san виділяється на загальному фоні. По-перше, це для неї не професія, а хобі. По-друге, вона працює не на замовлення, а присвячує свої роботи улюбленій темі: зображенню птахів.

На її інстаграм-сторінці https://www.instagram.com/kunit92/ можна знайти не лише «кавовий живопис», але й світлини її пернатого улюбленця – папужки Сакури.

Та арт мисткині не обмежується кольоровими зображеннями різних порід папужок. Вона не менш яскраво й з увагою до деталей зображає різних птахів. Тож кожен глядачам може знайди тут роботи на свій смак.


риємного перегляду робіт Ku-san і гарного вам дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар