вівторок, 16 лютого 2021 р.

«Їстівні» фейшн-ілюстрації від вірменського художника Edgar Artis

 


Є митці, про творчість яких я вже із задоволенням розповідала. Та це не привід не згадати їх ще раз, смакуючи ранковим кухликом запашного напою.

Хоча б тому, що такі художники й майстри продовжують створювати дивовижні й прекрасні речі, милування якими забезпечує гарний настрій із самого ранку.


Саме до таких художників, на мою думку, належить вірменський фейшн-ілюстратор, який на сьогодні мешкає в «столиці мод» – Парижі, Edgar Artis. Він продовжує на своїй інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/edgar_artis/ розміщувати все нові оригінальні малюнки, на які чекають його підписники.

Сюжет його робіт – звичайний для «модних» ілюстрацій: красуні в екстравагантному вбранні. Однак саме вбрання намальованих «моделей» вражає.


Не один ілюстратор чи ілюстраторка вже використовували в своїх роботах ідею «вбрати» намальованих жінок і дівчат у пелюстки квітів чи яскраве осіннє листя. Інколи – із чудовим результатом.

А от створити елегантну сукню з гілля ялинки й новорічних прикрас – то вже небанальний хід (є в нього і такий сюжет). Хоча навіть таку красу затьмарюють «сукні», викладені із справжнього сиру, макаронів, капустяного листя чи й фаст-фуду. Тут не лише дивуєшся вигадці художника, але й мимоволі відзначаєш, наскільки гарними можуть бути звичайні продукти.


Приємного перегляду робіт Edgar Artis і гарного настрою на весь день, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар