середу, 24 лютого 2021 р.

Фантастичні селфі на фоні заходу сонця від американського митця John Marshall

 

Не всі, звісно, але багато хто полюбляє робити селфі. Й при цьому прагне до того, щоб фотографії були як не більш виграшні ніж реальне життя, так захоплювали й вражали несподіваним поглядом на будні й свята.


До любителів селфі можна було б віднести й відомого американського продюсера й письменника John Marshall, у якого є велика – більш ніж 300 фото – серія власних світлин на фоні заходу сонця. До того ж. не схоже, щоб митець збирався закинути своє хобі (і це – добре).

Та це той випадок, який підтверджує, що творча особистість у будь-яких рамках може створити щось геть несподіване й дивовижне. Так, мовиться саме про селфі й фоном для нього слугують саме прекрасне передсмеркове небо.


Однак сам фотограф виглядає на таких світлинах як чорний силует. Здавалося б, що тут цікавого? А те, що на фотографіях зафіксована казка. Він вирізає з картону великі, інколи завбільшки із себе чи й більші, фігури казкових створінь. Перед цим придумає композицію у всіх деталях – і в результаті глядачам показують дуже цікаві й несподівані історії, зафіксовані в одній світлині.

Майстер викладає ці світлини на своїй сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/sunsetselfies/ , де на них із нетерпінням чекає багато шанувальників.


Приємного перегляду робіт John Marshall і гарного дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар